Werken bij Naxco Belgium

Soort zoekt soort, luidt het gezegde. Als ambitieus bedrijf kijken wij permanent uit naar gelijkgestemde zielen. Gedreven talenten met een zwak voor de logistieke sector vinden bij ons altijd een warm aangeboden plek. Jouw oprechte interesse en motivatie vinden we belangrijker dan je diploma en ervaring.

 

 

 

Momenteel kijken we in het bijzonder uit naar:

Onze troeven

Kan jij jezelf helemaal vinden in onze waarden? Laat dan van je horen. Bekijk snel onze vacatures of stuur ons je spontane sollicitatie!

Be legendary.

 

Werken bij Naxco Belgium, da’s jezelf elke dag een beetje uitdagen. Je staat voortdurend in verbinding met de hele wereld, voert veelzijdige gesprekken en houdt ervan een proces tot een goed einde te brengen. Als expediteur ben je een belangrijke schakel in een fascinerend proces, zowel binnen de economie als ons dagelijkse leven.

Be smart.

 

Als vooruitstrevend team vol gedreven doorzetters werken we continu aan onze eigen ontwikkeling. Waar we kunnen optimaliseren, doen we dat ook. Die gelegenheid bieden we tevens graag aan onze medewerkers. Daarom krijg je voortdurend opleidingsmogelijkheden aangereikt om je te helpen groeien in je professionele loopbaan. Zowel op technisch vlak, development als managementvaardigheden voorzien we de nodige trainingen om je op alle fronten te ondersteunen.

Be there.

 

Onze hoofdkantoren bevinden zich in Antwerpen voor het maritieme luik en in Brussel voor de luchtvracht. Het verloop van import en export vereist tot op heden nog steeds heel wat tastbare documenten én we geloven sterk in de kracht van teamgeest. Daarom is je geregelde aanwezigheid op kantoor absoluut een meerwaarde. Daar geniet je van je eigen parking, een centraal gelegen werkplek in een bruisende stad en een bende fijne collega’s.

Hoe verloopt een werkdag bij Naxco België? Waaruit bestaat je takenpakket? Hoe ziet een dag als expediteur eruit? We laten ons aanwezige talent graag zelf aan het woord.

Medewerkers aan het woord

David Van Der Snickt

Filiaalmanager

"Met 1 van mijn beste klanten heb ik intussen een echte vriendschap"

Luc Jonas

Export Expediteur

"Geen team, geen glorie"
Sofie Vleugels
Functie: Teamleader Import

Sofie Vleugels

Teamleider Import

"Een toffe werkplek op een super locatie"

122 kl naxco machelen website dsc9187

Vragen over onze vacatures?

Laat het ons weten! We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

 

Contacteer onsVacatures