Over ons

Onze historie

Onze sterkte vindt haar oorsprong in een roemrijke geschiedenis, verworven door bestendigheid en expertise.
Let’s go back to time

1853

De Keyser Thornton, aka DKT, wordt opgericht. Daarmee is deze privé-agentuur meteen een van de oudste en grootste maritieme partijen van Antwerpen.

1853

1948

De eigenaars van DKT besluiten een expeditiebedrijf op te richten: De Keyser Expeditions (DKE). Hiermee kunnen ze een nog bredere service op vlak van transport aanbieden.

1948

1967

In Brucargo wordt DAS Logistics opgericht als een onafhankelijk expeditiebedrijf binnen de luchtvracht. Daarnaast toont Das Logistics zich als wendbare speler door gelieerde diensten aan te bieden zoals wegtransport, warehousing, ordermanagement en expressleveringen

1967

2000

DKT wordt onderdeel van de internationaal vertegenwoordigde NAXCO Group, een toonaangevende globale partner, aanwezig in alle segmenten van de transportketen. Dit strategische partnership zet de deur open naar alle havens in o.a. Frankrijk en Nederland.

2000

2006

De DKT-groep neemt de succesvolle Antwerpse lijnagenturen Unamar en Trimar over, waardoor ze zich van een wereldwijde dekking van havens en vaarroutes verzekeren.

2006

2008

De DKT-groep neemt de activiteiten en het personeel van SBTC-Sotramar over, een zeer gerenommeerde Antwerpse expediteur, voornamelijk gespecialiseerd in projectladingen en chemicaliën. Deze overname breidt de bloeiende expeditieactiviteiten aanzienlijk verder uit. Bij deze gelegenheid wordt de expeditiepoot omgedoopt tot Sotramar & De Keyser nv.

 

 

2008

2014

DAS Logistics treedt toe tot de DKT-groep. Door het bundelen van ervaren haven- en luchtvrachtdiensten sterkt de expeditiepijler verder aan en groeit de groep uit tot een veelzijdige globale speler.

2014

2021

De groepering van sterk samenwerkende partijen besluit als één krachtig geheel naar buiten te treden, met een antwoord op iedere logistieke vraag. Welkom bij Naxco Belgium.

2021

Onze kernwaarden

Bent u op zoek naar een competente, betrouwbare partner voor uw logistieke project? Neem dan contact met ons op.

Wendbaarheid

Puttend uit jarenlange expertise bewegen we ons moeiteloos doorheen complexe structuren, acute kwesties en wereldwijde netwerken.

Efficiëntie

Snel schakelen zit in onze natuur. Ons wereldwijde netwerk van betrouwbare partners stelt ons in staat vlug en praktisch kwaliteit te leveren.

The extra mile

Ongeacht uw zending, wens of vraag: geen uitdaging is ons te gek. Onze persoonlijke, deskundige service aan concurrentiële tarieven is onze grootste troef.

Team Naxco Belgium

Over oceanen en continenten, doorheen douanes en formaliteiten, smijt dit geniale talent zich elke dag opnieuw om uw zending op haar bestemming te krijgen. Maak kennis met de vrouw en man achter de schermen en leer ons (nog) beter kennen.

Sven de Meester

CEO

Babette Lüdmann

Algemeen Manager

David Van Der Snickt

Filiaalmanager

Jan Spruyt

CFO

Waarmee kunnen we u helpen?

Stel vrijblijvend uw vraag. Wij helpen u graag verder.

Offerte aanvragenNeem contact

172 naxco antwerpen print dsc9081